Even voorstellen:
VH Budget Advies is opgericht door Anouk van Hoogstraten en in januari 2017 is Cees Cnossen tevens toegetreden tot het bedrijf. Als u bij ons cliënt bent of wordt, heeft u enkel en alleen contact met uw eigen bewindvoerder/inkomensbeheerder.

Hieronder vind u informatie over Anouk & Cees.

Anouk van Hoogstraten                                     Cees Cnossen
           Anouk van Hoogstraten                                                                        Cees Cnossen
                  06 307 380 76                                                                                 06 212 202 70
anouk.van.hoogstraten@vhbudgetadvies.nl                               cees.cnossen@vhbudgetadvies.nl 

 

Over Anouk:
Ik ben reeds sinds 2008 als zelfstandige werkzaam. Voordat ik als zelfstandige aan de slag ben gegaan, heb ik lange tijd met asielzoekers gewerkt, voor de IND, als gehoor- en beslismedewerker. Mijn keuze om als bewindvoerder aan de slag te gaan komt voort uit mijn wensen om op sociaal-maatschappelijk vlak te werken, waarbij ik mensen voor langere tijd kan bijstaan en het verschil kan maken!

Als bewindvoerder sta ik dan ook verschillende mensen bij: mensen met en zonder schulden, mensen met de Nederlandse en van origine niet Nederlandse nationaliteit, mensen met een geestelijke beperking en (dementerende) ouderen, waarbij het merendeel van mijn cliënten te maken heeft met (ernstige) schulden.

Ik ben er dan ook trots op dat ik in de afgelopen jaren al heel veel mensen/gezinnen heb kunnen helpen om hun (problematische) financiën op orde te brengen en hen weer "lucht" heb kunnen geven. Ik hoop dan ook dat ik dit nog vele jaren kan blijven doen.

Over Cees:
Ik heb jarenlang als costmanagement consultant en business controller gewerkt in middelgrote en grote berdrijven, waarbij ik heb mogen helpen bij het verbeteren van hun financiën en hun financiële processen.

Hierbij zijn niet alleen de financiën van belang, maar ook de houding van de personen die hier mee werken. Hierbij heb ik voornamelijk mensen geleerd om op een andere wijze met geld om te gaan, te budgetteren en om anders met prognoses om te gaan.

Buiten mijn financiële achtergrond ben ik bovenal een mensenmens en juist het één op één met mensen werken, is wat mij enorm aantrekt.

Daarom heb ik besloten om mijn financiële kennis in te zetten op micro-niveau; mensen en gezinnen. Ik hoop dan ook de komende jaren diverse mensen/ gezinnen bij te kunnen staan met mijn financiële kennis.